Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kunberci

senior tag

válasz Magnat #33607 üzenetére

Amit linkeltél az jó analóg megoldásnál, csak az ilyen készre szerelt változatoknál az a baj, hogy biztos nem a megfelelő hosszban van legyártva, illetve az egyik végét szerintem nyisszantani kéne, akkor
    minél kisebb lyukakat lehet csinálni. Mondjuk pont emiatt nem szerencsés a másik változatnál a készre szerelt UTP, ott is nyisszantani kell az egyik végét. Akkora lyukat biztos nem fúrnék, hogy csak UTP csatival lehessen átvezetni.

Nekem azért sikerült pár embert arról meggyőzni, hogy ne analóg rendszert, hanem IP rendszert válasszon, ésszerűen elmagyarázva, indokolva nem hiszem, hogy gond lenne a felmenőkkel.

Azért NAS-ba is vesznek pl: 8TB-os enterprise SSD-t is. Ami olyan (ha jól emlékszem 140-150 eFt/db körül mozog az aprón.
    Meg telefonba is vesznek akár 500-600 ezres Iphone-t is, amit mondjuk én biztos nem vennék meg, szóval költségvetés szinten
    is mindenki másképp gondolkodik. Mondjuk azt elismerem, hogy azért
    nem sok ember tud kifizetni 500-600 eFt -ot egy telóért, ennek ellenére van rá kereslet. Mondjuk én részletre amúgy sem szoktam semmit se venni.

Új hozzászólás Aktív témák